Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Sunday, July 4, 2010

gambar2 terbaru..hehe

gambar chest freezer brand media rm650 kat kedai letrik area sri gombak..kene rajin usha2 kat situ nak dapat the best prize..hehe harga asal yang dia letak kat freezer ni kalau xsalah rm800+..


 susu yang baru di perah..rezeki untuk adam..simpan buat stok tuk masuk nursery nati..



ni gambar dari atas..sempat tumpang buat ais..hehe barang2 lain kat peti ais 1 lagi..yang ni asing tuk susu ibu untuk adam..

stok yang baru di kumpul..xdela banyak mana lagi..nak kene kerapkan sesi pumping lagi..hi..hi..hi

mesin jahit..dah siapkan langsir untuk tok adam..langsir raya yang di sponsor oleh mama adam n di jahit oleh mama adam jugak..hepi la tok dapat langsir baru yang siap di jahit sekali tu..
gambar yang di ambil masa family day abang iapar my husband dekat kompleks sukan negara yang lama kat shah alam..tema hijau..hehe

No comments:

Post a Comment