Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Sunday, July 11, 2010

Adam masuk nursery

Dekat sebulan setengah jugak la bayar nursery Adam..tapi bayar je..adam mama dia jaga..hehe ni kes sayang nak lepas anak..last2 semalam baru try letak..al maklumla..masa dah suntuk..next week dah start kelas..nak tahu apa hasilnya?Adam buat mogok lapar..hantar 9.30..amik 12.30..susu 3 botol xluak pun..pengasuh cakap Adam buat buih2 je..tak mo minum..huhu
pagi masa nak hantar tu Adam dah buat muka..dia duk pusing ke arah lain dan termenung..malam tu lagi dah cakap kat Adam yang dia nak kene hantar nursery..nampaknya memang dia faham la..
mama dia ni pukul 4pagi dah bangun dah..pastu xtido dah..xlena mengenagkan ank bujang sorang ni nak masuk nursery..
Adam balik dari nursey tu tak ade la pulak dia tunjuk gaya2 lapar..huhu biasa je..kita plak yang offer..dia minum pun kejap je..tak puas hati betul la dengan Adam ni..balik tu dah slow talk dengan dia bagitahu kenapa dia perlu di hantar ke nursery..nampak gaya macam faham..dia tenung mata mama dia ni dalam2..sedey tul.."sebenarnya mama dia nangis..hehe"
hope isnin ni Adam lebih bersedia..tak buat mogok lapar dah..huhu

No comments:

Post a Comment