Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Sunday, October 31, 2010

Adam jatuh tersembam di educare

Sangat terkejut bila dapat berita Adam jatuh di nursery..Allah je tahu macammana perasaan masa tu..masa tu baru je nak masuk bilik exam..tapi dah dapat berita macam tu memang masuk gak la bilik exam tu just bagitahu lecturer dan keluar ikut ayah adam hantar adam ke HKL..sangat sedih kerana pihak nursery tidak mengiringi adam ke HKL..mereka just nak lepas tangan walaupun bila dikata kepada mereka dengan perkataan tu mereka cuba menafikan..memang xpuas hati dengan penjelsan diorang..ikutkan hati mahu je saman diorang ni..sampaikan doktok nak bercakap dengan pengasuh yang jaga adam time tu pun susah..xsangka macam ni layanan educare ke atas kami..dah la buat adam macam ni pastu buat xtahu pulak.
Mulut adam berdarah..awalnya doktor kat kecemasan cakap maybe kene jahit,tapi selepas refer ke dentist,dia cakap boleh tampal..tapi 2minggu pastu kene datang lagi..
Alhamdulillah sekarang adam xde ape2..tapi masih kene pantau tengok tingkah laku dia coz kita xtahu apa yang berlaku kat bahagian dalam..huhu

1 comment:

  1. takziah...xsangka lak ada jugak kes2 cmtu kat nursery educare...selama ni ingt bersih je rekod diorg..papepun semoga cepat sembuh..doa2 xde apa yg kritikal..insyaAllah

    ReplyDelete