Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Wednesday, March 31, 2010

Adam Hamdi bin Ahmad Faisal Hamdi

Alhamdulillah akhirnye semuanya selamat dan Adam sekarang dah berusia 34hari..baby pun sihat dan maknya pun sihat..sekarang dah berpantang sendiri..hari2 myhusband masak ikan haruan..huhu haru biru je rase nak makan lauk sama hari2..sabar jela..tapi time balik aqiqah adam 20hb3 baru2 ni lagi best..aku curik makan nasik lauk kambing and ayam masak merah siap air sirap..time mak aku tau..bising la..tadah la telinga tu..degil tul..mak aku cakap yang sakit nanti bukan orang lain,dia jugak..xbleh aku dengar ayat tu..huhu yela..memang betulla. diorang xbagi aku makan takut effect kat aku punye luka operate tu..
Hari ni kawan my husband datang rumah. Adam jadi model diorang. Diorang nak buat photo profile..Adam apalagi..berposing la dia..tapi time senyum paling susah nak amik..Anak mama ni kalu depan mama je dia rajin senyum.Depan orang lain dia susah sikit.
Adam hari ini nampak macam tak berapa sihat..asyik kuar balik je susu yang dia minum..padahal dah di sendawakan dah..

No comments:

Post a Comment