Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Tuesday, January 19, 2010

Alhamdulillah..

Murah tul rezeki adam..lum lahir lg tp brg tuk dia da makin bnyak org sedekahkan..huhu arini je dapat berpasang2 baju baby lengkap..dgn tempat letak baby dalam kete,beg baby,tilam n bantal n macam2 la..mak student tmpt yg aku mgjar hadiahkan..huhu terharu tul..barang2 baby dia semuanya di pindahkan ke adam..baju baru2 n yg lum guna n siap ada tag harga lgpn bnyk..anaknya kembali ke rahmatuallah baru2 ni..dia xsggup nk tgk brg2 baby ni coz xnak perasaan sedih tu dtg lg..semua barang2 tu di baginya kat baby yg bakal lahir ni..insayaAllah..hanya Tuhan sahaja yg dpt membalas jasa baik kalian..sebelum ni pun da bnyk dia sedekahkan baju pregnant yg mmg baru2 coz mmg baju2 tu dia br beli tuk pregnant kali ni..lgipun katanye nk pencen da dari pregnant..2 beg kertas yg besar lengkap ngn seluar n blouse semuanye mmg ok lg..tuk pregnant ni aku just beli 1 pasang baju pregnant tu pun tuk bt baju raye..yg lain2 kakak2 ipar n kakak tu yg bg..da bnyk sgt..nk bli pun xberbaloi coz yg sedia ada ni pun da xterpakai..

1 comment:

  1. best la adam. memang pembawak rezeki...

    adam jangan nakai2 na...

    makteh

    ReplyDelete