Aku jadikan susu manusia utk anak manusia dan Aku jadikan susu haiwan utk anak haiwan...

cinta antara kami

cinta antara kami
semoga kemesraan ini kekal berpanjangan

welcome

Selamat datang kepada mereka yang sudi menngunjungi blog ini. Terima kasih daun keladi.lain kali datang lagi ye?
"Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan anak-anak mereka selama 2 tahun genap iaitu bagi orang yang hendak menyempurnakan penyusuan itu"

Saturday, December 26, 2009

Kurindukan suamiku

Terasa kesunyian itu milikku sekarang apabila suami tiada di sisi menemaniku saat dan detik ini. Ku pujuk hati ini dan juga baby agar memahami tanggungjawab suamiku mencari nafkah buat kitorang. Walaupun masih bergelar student tetapi suamiku juga bakal bergelar bapa tidak lama lagi dan semestinya aku akan bergelar ibu. Babyku makin aktif menendang perut ibunya, lebih2 lagi ketika ketiadaan ayahnya di sisiku. Mesti dia pun macam aku yang amat rindukan suamiku tika ini. Dia plak rindukan ayahnya. Bersabar la sayang,insyaAllah sok kita dapat berjumpa dengan ayah. Mesti ayah pun rindukan kita berdua. Tapi ayah balik sekejap saja,maybe sok malam atau pagi ahad ayah akan bertolak pula ke negeri sembilan. Mama kesian tgk ayah, penat dia ke sana sini. Tapi ayah kene bijak membahagikan masa dia, jangan sampai study terabai plak. Mujur ada Adam menemani mama. Tapi adam jangan nakal2 tau time ayah xde ni. Mama xlarat sayang. Mama cuba call ayah tapi xdpt. 2 2 hp xdpt. Mama rasa kat sana coverage xde kot. Kita tunngu sok jela berita dari ayah. Harap ayah terus contact kita bila dia da dpt coverage. Kesian anak mama, mama xada selera nak makan hari ni coz terlalu rindukan ayah, tp mama tau anak mama ni lapar so mama paksa juga makan tadi tuk anak mama ni. Mama sedih baca blog kawan mama yg telah kehilangan anaknye yg tercinta. Sedih sanagt2 bila baca blog diorang. Tapi apekan daya Allah lebih menyayangi baby mereka. Mama doakan mereka tabah. Sekarang mama risaukan Adam. Semoga adam pandai berdikari dan pandai jaga diri sendiri ye? anak mama nikan kuat. Kuat menendang mama ye? hehe kadang2 kesian mama, kul 2 3 pagi pun xtdo lagi coz anak mama ni aktif menendang mama. Nak xnak mama kne berpusing2 mencari posisi yang sesuai untuk tido. Pergi kelas pun kadang2 xcukup tido..huhu kesian kat mama..mama da ngantuk ni. Hope sok pagi2 kita dapat berita dari ayah.

No comments:

Post a Comment